Horeca Academy

Hoe start ik een Horeca Academy

13 juli 2018 door

Start nu jouw eigen Horeca Academy met HorecaHero!

Op zoek naar een online Horeca Academy waar jouw medewerkers onlinetrainingen kunnen volgen? Zich kunnen inschrijven voor “on the job” trainingen op interne en externe locaties? Waar bedrijfsleider en manager de voortgang kunnen volgen via een overzichtelijk dashboard? Stop met zoeken! HorecaHero is de leverancier voor digitale leeroplossingen binnen de gastvrijheidsbranche.

Hoe begin ik een online Horeca Academy?

Zoek een gebruiksvriendelijke leeromgeving. Deze leeroplossing wordt in softwareland een Leer Management Systeem genoemd. Er zijn meer dan 200 uiteenlopende Leer Management Systemen beschikbaar. De keuze is dus enorm. Bij HorecaHero maken wij gebruik van het Leer Management Systeem LearnLinq (https://www.learnlinq.com/). Dit is de gebruiksvriendelijkste leeroplossing binnen de huidige markt. Daarnaast is LearnLinq volledig aan te passen naar eigen wens.

Waarmee vul ik mijn Horeca Academy?

Wanneer je een passend Leer Management Systeem hebt gevonden, start het vullen van jouw Horeca Academy. Dit doe je met de nodige kennis, trainingen en video’s. Vanuit HorecaHero leveren wij standaard 15, mooi vormgegeven, online horeca trainingen (https://www.horecahero.nl/cursussen/cursussen/). Deze zijn direct beschikbaar voor alle medewerkers. Hierdoor kun je jouw Horeca Academy gelijk benutten!

Uiteraard wordt een Academy niet alleen ingezet voor online leren. Horeca is een mensen vak waar persoonlijk contact een belangrijk onderdeel is. Combineer onlinetrainingen met praktijkoefeningen en inwerkprogramma’s op de werkvloer. Zo kan je bijvoorbeeld, met LearnLinq, klassikale trainingen organiseren of een checklist gebruiken. Bij een checklists geef je een collega de rechten om een andere medewerker te beoordelen op bepaalde onderdelen. Een handige oplossing om praktijkvaardigheden verder te ontwikkelen.

Kan ik ook zelf trainingen ontwerpen?

Ja! Wij raden het altijd aan om een auteurstool aan te schaffen. Met een goede auteurstool kan je namelijk, heel eenvoudig, nieuwe onlinetrainingen ontwikkelen. Een auteurstool zorgt ervoor dat de huidige kennis, die intern aanwezig is, gebundeld wordt in een leuke, heldere training. Denk aan een handboek voor nieuwe medewerkers, de menukaart, receptenboeken, huisregelementen. Allemaal zaken die nu in pdf-documenten bewaard worden, maar waar nauwelijks iets mee gedaan wordt. Plaats deze informatie in een onlinetraining en je kan voortaan in één oogopslag zien welke medewerker wat heeft gelezen. Daarbij is het ook erg makkelijk om veranderingen door te voeren. Je past simpelweg de training aan en jouw medewerkers kunnen deze gelijk opnieuw volgen.

HorecaHero levert Horeca Academies aan organisaties zoals: Randstad en Landal Greenparks. Daarnaast benutten ook kleine cafés, zoals Dikke Dries in Utrecht.  Benieuwd naar de mogelijkheden van HorecaHero.

Vraag eens een vrijblijvend gesprek aan (https://www.horecahero.nl/contact/). Je zal verstelt staan van de mogelijkheden!

Categorie