Avatar foto 6 februari 2017

De eerste maand HorecaHero…

Bloed, zweet, tranen maar vooral heel veel plezier! Sinds de livegang op de Horecava vliegen de weken voorbij. Wij mogen spreken van een zeer succesvolle livegang met uiteraard ook een aantal problemen die ondertussen alweer zijn verholpen. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je of via de Horecava of via de website met ons in contact bent gekomen. Wij willen jullie graag op de hoogte blijven houden van onze trainingen, toekomstige kortingen en nieuwtjes.

De highlights van januari….

Cocktail cursus
Begin maart wordt er een super leuke cocktail cursus toegevoegd aan de bibliotheek. Met veel video’s en een eindbaas van een shaker!
website
2500 likes!
Binnen één maand hebben we 2500 nieuwe vrienden gemaakt op Facebook, onwijs leuk en bedankt!
Facebook

Wist je dat?

HorecaHero sinds de horecava al meer dan 2000 toegangscodes heeft mogen opsturen naar bedrijven en leergierige cursisten!
Academie

Maak HorecaHero persoonlijk…..

Hoe mooi zou het niet zijn als er naast onze trainingen een interactieve toets wordt aangeboden over de menu kaart van je restaurant zodat je zeker weet dat iedereen de kaart goed onder de knie heeft. Of een introductie training waarbij er uitleg wordt gegeven aan je nieuwe medewerkers over het concept van je onderneming en welke regels belangrijk zijn. Vanaf volgende maand zullen wij een betaalbare oplossing publiceren op onze website over de mogelijkheden om HorecaHero meer aan te laten sluiten op je onderneming.