E-learning software Dierenpark Amersfoort

E-learning software en leeromgeving voor Dierenpark Amersfoort

29 december 2017 door

Dierenpark Amersfoort heeft recent gekozen voor de E-learning Software en de leeromgeving van HorecaHero. Meer dan drie andere partijen werden uitgenodigd voordat er gekozen werd. HorecaHero kwam als beste uit de bus! Naast dat HorecaHero de beste prijs/kwaliteits-verhouding biedt, werden de eenvoud en de gebruiksvriendelijkheid als doorslaggevend genoemd. Via de E-learning Software van HorecaHero kan Dierenpark Amersfoort nu zelf de leukste onlinetrainingen samenstellen voor haar medewerkers.

Maar wat houdt E-learning Software nou eigenlijk in? Hoe begin ik met het creëren van mijn eigen content? Dit zijn vragen die wij vaak horen. In deze post meer tekst en uitleg over E-learning Software.
E-learning Software is een tool om zelf E-learning te creëren. Het is dus een manier om zelf onlinetrainingen inhoud en vorm te geven. Een mooie oplossing om E-learning aan te laten sluiten op jouw specifieke trainingswensen.

Het creëren van goede content is in eerste instantie niet gemakkelijk. Een aantal onderdelen moet je in het begin op letten. Zo moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de doelgroep, de hoeveelheid tekst en natuurlijk de leerdoelen van jouw organisatie. Dit lijkt vooraf vaak moeilijker dan dat het is. Om jou een goede start te laten maken met E-learning Software helpt HorecaHero je op weg. Het maatwerktraject . Met behulp van de kennis en de expertise van ons team zal je er snel achter komen hoe makkelijk en fijn onze E-learning Software werkt. Na een dagdeel training kan je voortaan zelf de leukste e-learning trainingen ontwikkelen.

Wanneer je onlinetraining compleet is, kan deze worden gepubliceerd in een leeromgeving. Zo neemt Dierenpark Amersfoort de leeromgeving LearnLinq (https://www.learnlinq.com/nl/)  af van HorecaHero. Deze leeromgeving dicht het gat tussen praktijkleren en online leren. Binnen LearnLinq is het namelijk mogelijk om zelf leerpaden te vormen. In deze leerpaden kunnen on-the-job trainingen en E-learning worden samengevoegd binnen één leerpad. Wanneer Dierenpark Amersfoort een nieuwe medewerker aanneemt, hoeft diegene, voor een alomvattende training, alleen aan een leerpad te worden gekoppeld. LearnLinq biedt dus een totaalpakket voor zowel de beheerder als de gebruiker. Win-win!

Wil jij, net als Dierenpark Amersfoort, ook graag starten met je eigen leeromgeving en deze vullen via gebruiksvriendelijke E-learning Software? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Categorie