De nieuwste Utrechtse hotspot ‘Rum Club’ start ook met HorecaHero!

9 juli 2019 door

De Rum Club aan de Oudegracht in Utrecht is een restaurant en bar met een kleurrijke en tropische uitstraling. De club is ontstaan vanuit een samenwerking met de Streetfood Club. De Streetfood Club combineert luxe met streetfood en lekkere cocktails. Ook bij de Rum Club kunnen gasten terecht voor een heerlijk diner en de beste cocktails. “Als je je ogen dicht doet en een cocktail in je handen hebt, moet je je kunnen wanen op de Cariben”, aldus Wes Schreutelkamp (eigenaar van de Rum Club). Het interieur, het eten en drinken, de muziek en de aankleding: alles moet de bezoeker kunnen transporteren naar een tropische plek.

Zoals de naam al verklapt, kan de bezoeker hier ook terecht voor rum (méér dan 200 soorten!). Aan degenen die niet van rum houden is ook gedacht. Er wordt bijvoorbeeld ook gin, tequila en whiskey geschonken.

Om alle medewerkers te trainen en op te leiden hebben zij net als bij de Streetfood Club gekozen voor het HorecaHero Premium Abonnement. Met dit abonnement kunnen zij voortaan bestaande en nieuwe medewerkers snel de juiste kennis en vaardigheden bijbrengen. Dit doen zij met behulp van de 22 online horeca trainingen van HorecaHero. Maar ook alle praktijktrainingen van leveranciers kunnen voortaan in de leeromgeving gepland, georganiseerd en gemanaged worden. Met het HorecaHero Premium abonnement kan de Rum Club zijn medewerkers voortaan sneller, eenvoudiger en voordeliger up-to-date houden!

Check hieronder de tropische aankleding van het restaurant. Voor meer informatie, zie de website.

Categorie