Carlton Beach Hotel Scheveningen gaat werken met Premium pakket van HorecaHero

23 januari 2019 door

Graag verwelkomen wij het Carlton Beach Hotel in Scheveningen! Dit prachtige hotel vlakbij de pier van Scheveningen gaat werken met ons premium pakket. Omdat wij ook bezig zijn met hotel trainingen, heeft Carlton voor HorecaHero gekozen.

Over Carlton Hotel:

Bij het Carlton Beach Hotel lopen het terrein van het hotel en de natuur naadloos in elkaar over. Overal is er uitzicht op de zee, het wuivende duingras en de meeuwen die dansen in de wind. Intussen is het lekker genieten van een heerlijke lunch in hun Beach Brasserie of diner in de Smuggler’s Grill & Bar.

Een prachtig uitzicht vanuit de hotelkamer en zeeën van tijd. Straks een lekker vers en uitgebreid ontbijt en dan naar buiten. Maar eerst samen nog even wegdromen in het zachte bed, lekker knus op een koude winterdag.

Carlton heeft voor het Premium pakket gekozen omdat zij zelf de introductie en onboarding trainingen willen maken, echter kun je er ook voor kiezen om dit door ons te laten doen. Wanneer je al het e.e.a. op papier hebt staan kunnen wij er heel snel een mooie introductie training van maken. Kortom weer genoeg mogelijkheden om te starten met HorecHero!

Categorie