Horecaondernemer & HR-manager opgelet

In 2021 wilde 1 op de 5 horecamedewerkers de sector verlaten. En ruim 3 op de 5 raadde anderen af om in de horecasector te gaan werken*.

De cijfers liegen er niet om. Horecabedrijven staan voor grote uitdagingen. Een tekort aan personeel. Hoog personeelsverloop. En flinke onboardingskosten om onervaren personeel in te werken.

Een hoger salaris? Dat lost het probleem niet op. Je moet een plek creëren waar medewerkers al vanaf dag één met veel plezier en zelfvertrouwen op de werkvloer staan. En waar ze zich kunnen ontwikkelen. Je moet een lerende organisatie zijn.

E-learning speelt hierin een essentiële rol

In dit e-book ontdek je hoe e-learning jouw horecabedrijf ondersteunt. Lees daarbij het verhaal van Meyer Beheer B.V. Hun 700 medewerkers worden servicegerichter door het volgen van cursussen en trainingen, wat uiteindelijk leidt tot meer omzet.

Start met e-learning. Op naar een lerende organisatie met minder personeelsverloop en onboardingskosten en meer ingevulde vacatures en omzet.

*Bron: FNV Horeca.