20 november 2017

Het is niet weg te denken uit de horeca: koffie! En nee, bij een simpele koffie blijft het bij bijna alle horecazaken natuurlijk niet.

De nieuwe online Barista cursus van HorecaHero

Uiteraard kennen we allemaal de espresso, cappuccino en de koffie verkeerd. Maar ken je de ristretto, de Americano, Latte macchiato en wellicht ook de espresso macchiato? En hoe je deze moet maken? In onze nieuwe online Barista cursus leren we je onder andere het verschil tussen een goede koffie verkeerd en Latte macchiato. Daarnaast gaan we dieper in op de koffie materie en leggen we je het hele koffieproces uit, de reis van koffieplant tot de heerlijke kop koffie die jij zelf drinkt de gasten serveert. Het is net die extra kennis over koffie welke je werk zo enorm veel leuker maakt, en waar je de gasten mee kunt verrassen!

Heb je al een account bij HorecaHero dan kun je de cursus direct volgen! Heb je er nog geen, bekijk dan even onze prijspagina. (Je kunt voor €7,50 al onze trainingen volgen, just saying!)

Barista