28 augustus 2019

Yoghurt Barn voorziet, sinds 2011 en met 15 vestigingen, liefhebbers van loei lekkere yoghurt. Yoghurt Barn is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor alles wat met yoghurt te maken heeft. Bij Yoghurt Barn kunnen gasten terecht voor onder andere overnight oats, smoothies en bio yoghurt spreads.

Wouter en Esther, de oprichters van Yoghurt Barn, waren op vakantie geweest in Spanje en zagen dat frozen yoghurt daar enorm goed aansloeg. “Als het daar zo goed werkt, waarom heeft niemand in Nederland dan yoghurt buitenshuis gebracht?”, aldus Wouter en Esther. Door dit mooie idee is Yoghurt Barn ontstaan!

Om het personeel te trainen hebben zij gekozen voor het HorecaHero Premium Abonnement. Hiermee is Yoghurt Barn voorzien van een compleet leerpakket om medewerkers op een leuke, eigentijdse en efficiënte manier te trainen. Omdat Yoghurt Barn over een uniek concept beschikt zullen de basistrainingen van HorecaHero aangepast worden naar de leerstijl van Yoghurt Barn. Daarnaast gaat Yoghurt Barn ook volledig nieuwe trainingen ontwikkelen op het gebied van productkennis en gastbeleving.

Wij zijn trots dat we Yoghurt Barn hebben mogen verwelkomen als klant en wensen hen heel veel succes met het opzetten van de Yoghurt Barn Academy!