Avatar foto 28 mei 2020

BIG Horeca exploitatie sloeg, als een van de eerste horecaondernemingen in Nederland, een brug tussen eten, drinken & beleven. Alle ondernemingen zijn thematisch aangekleed en stuk voor stuk bijzonder te noemen. De concepten lopen uiteen van lunchroom tot evenementen locatie! BIG Horeca staat met meer dan 10 vestigingen al een aantal jaren in top 100 horeca bedrijven van Nederland.

Om het personeel te trainen heeft BIG Horeca recent gekozen voor het HorecaHero Premium Abonnement. Hiermee is BIG Horeca voorzien van een compleet leerpakket om medewerkers op een leuke, eigentijdse en efficiënte manier te trainen. Omdat BIG Horeca over unieke concepten beschikt zullen de basistrainingen van HorecaHero aangepast worden naar de leerstijl van de verschillende concepten. Daarnaast gaat BIG Horeca ook volledig nieuwe trainingen ontwikkelen op het gebied van productkennis, onboarding en gastbeleving.

Wij zijn trots dat we BIG Horeca hebben mogen verwelkomen als klant en wensen hen heel veel succes met de live gang van de BIG Academy!