Wij leveren digitale leeroplossingen voor horeca ondernemingen

HorecaHero heeft alle kennis en expertise in huis van onderwijskundigen tot leermeesters die getraind zijn in het bedenken van concepten om online horeca-trainingen op maat te maken voor jouw horecaonderneming. Wij werken met een jong dynamisch team en de nieuwste software zodat we voordelig en snel digitale leeroplossingen op maat kunnen leveren. Wist je bijvoorbeeld dat wij meer dan drie verschillende Leer Management Systemen leveren aan onze klanten? En we een Auteurstool hebben waarmee je binnen een dagdeel training volledig zelfstandig de mooiste trainingen kan ontwikkelen?

Het doel achter HorecaHero

HorecaHero is een online bibliotheek met leuke en leerzame horeca trainingen voor je personeel. Ons doel? Een praktische en toegankelijke leeroplossing bieden die betaalbaar is voor de ondernemer en die aansluit op de jongeren van deze tijd. Leren door middel van video’s en interactieve testvragen en op elk apparaat te volgen waar en wanneer het je medewerkers zelf uitkomt. Hiernaast heb jij als ondernemer ook altijd zicht op de tijd die je medewerkers online besteden en de scores die ze behalen, zo heb je ten alle tijden overzicht over het niveau van je medewerkers!

Het doel van onze horecatrainingen

De online trainingen van HorecaHero hebben als doel om een gezonde basis neer te leggen voor elke medewerker in de Horeca. Ondernemers gaan er vaak te snel uit van “Oh, dat weet hij/zij wel..” dus dat hoef ik niet uit te leggen. Of je wilt de medewerker inwerken maar het is plotseling druk in de zaak waardoor je van de hak op de tak onderdelen begint uit te leggen en de “nieuwe” medewerker maar “ja” knikt maar er eigenlijk niks van begrijpt. Allemaal hele logische en veel voorkomende problemen, maar funest voor de kwaliteit van je diensten! HorecaHero helpt hierbij en zorgt dat die medewerker die uiteindelijk jouw visitekaartje is, weet waar hij of zij over praat.

Alle trainingen van HorecaHero zijn ontwikkelt met ervaren leermeesters en ondernemers uit de branche. Waarbij we als eerste een trainingslijn hebben neergezet die alle nodige basiskennis en vaardigheden behandeld om zo een gezonde fundering neer te leggen bij iedere medewerker. Geen at hok uitleg op de werkvloer maar een structurele opzet van hoofdstukken, pagina’s, video en testvragen die naadloos op elkaar aansluiten. Een gezonde basis voor iedereen!

Naast de basistrainingen ontwikkelt HorecaHero verschillende verdiepingstrainingen zoals “Upselling & Crosselling” of “Wijnadvies geven”. Dit zijn trainingen die niet alleen voor extra omzet zorgen maar ook de kwaliteit en gasttevredenheid naar een hoger niveau brengen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren