Wij leveren digitale leeroplossingen voor horeca ondernemingen

HorecaHero heeft alle kennis en expertise in huis van onderwijskundigen tot leermeesters die getraind zijn in het bedenken van concepten om online horeca-trainingen op maat te maken voor jouw horecaonderneming. Wij werken met een jong dynamisch team en de nieuwste software zodat we voordelig en snel digitale leeroplossingen op maat kunnen leveren. Wist je bijvoorbeeld dat wij het meest gebruiksvriendelijke Leer Management Systemen van Nederland leveren aan onze klanten? En we een Auteurstool hebben waarmee je binnen een dagdeel training volledig zelfstandig de mooiste trainingen kan ontwikkelen?

Op zoek naar een eigen leeromgeving?

HorecaHero levert volledige leeromgevingen op maat waar u medewerkers 24 uur 7 dagen in de week kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Deze omgeving kunnen volledig zelf beheren, vullen met eigen trainingen, video’s en documenten. Uiteraard is het ook mogelijk om de online trainingen van HorecaHero hier bij op te nemen. Zodat je meteen met een gevulde leeromgeving van start kan!

Zelf E-learning ontwikkelen?

Zowel de leeromgeving als de online trainingen van HorecaHero zijn volledig aan te passen in de huisstijl en werkwijze van het bedrijf. Maar wist je ook dat je de leeromgeving  kunt aanvullen met eigen trainingen en testen? Wat dacht je van een introductie training voor nieuwe medewerkers? Of een kennistest over jou eigen menu kaart zodat je voortaan zeker weet dat iedereen de kaart goed kent.

Ik heb al een leeromgeving maar zoek online trainingen?

Uiteraard zijn er veel horeca bedrijven die reeds een eigen online leeromgeving (Academy) hebben. Ook wel een Leer Management Systeem genoemd. Maar wist je dat de online trainingen van HorecaHero SCORM gecertificeerd zijn? Dat wil zeggen dat onze trainingen uitwisselbaar zijn met bijna alle Leer Management Systemen in de wereld. Dus vul je leeromgeving aan met de 14 online trainingen van HorecaHero!

horeca samenwerking Wesselstrainingen

Combineer online met offline leren!

Maarten Wessels is het vaste gezicht van HorecaHero. Hij is een zeer bekend spreker, adviseur en trainer in Horeca Nederland. Wil je zeker weten dat je medewerkers het hele jaar door volledig getraind op de werkvloer staan? Combineer dan de online trainingen van HorecaHero met onze Maarten. Hij zal aanwezig zijn bij de live-gang van de leeromgeving en is periodiek in te zetten voor gerichte trainingen op de werkvloer afgestemd op de resultaten van de medewerkers in de leeromgeving. En dit alles in één All you can Learn pakket!

Waarom HorecaHero voor uw bedrijf?

  • Inwerken van nieuwe medewerkers is nog nooit zo makkelijk geweest!
  • Enige in Nederland met 15 online trainingen die u zelf kunt aanpassen!
  • Bespaart veel tijd en geld met het organiseren van trainingen!
  • Goed opgeleid personeel zorgt voor tevreden gasten en extra verkopen!
  • Krijg inzicht in de kennis van je medewerkers en train gerichter op de werkvloer!
  • Niet alleen enorm leerzaam, maar ook leuk om aan te bieden aan je medewerkers!

Stap 1

Voorbereiden

Stap 2

Ontwikkelfase

Stap 3

Bouwfase

Stap 4

Evaluatiefase

HorecaHero op maat:

Eigen introductietraining

Het maken van een introductie training voor nieuwe medewerkers over uw eigen horecaonderneming. Deze kunt u inzetten als eerste selectie bij sollicitatie-rondes, maar ook om te meten wat de huidige kennis van uw medewerkers is.

v.a. €500,00

Toets van je eigen menu kaart

Het ontwikkelen van een digitale toets over de menukaart en of drankenkaart zodat je zeker weet dat iedereen de kaart goed kent.

v.a. €500,00

Zelf online trainingen ontwikkelen?

Wij leveren de software en een dagdeel training. Daarna kan je volledig zelfstandig de mooiste E-learning modules zelf maken.

v.a. €850,00

*Bij alle trainingen heeft u per medewerker inzicht in de behaalde scores.

Een oplossing voor elk budget!

Vraag naar de mogelijkheden:

Je naam

Interesse in maatwerk betreffende:

Geef hier kort aan wat je wensen zijn:

We weten dat je geen robot bent, toch?

Jochem Verheul

Sales & Marketing
Mail: jochem@horecahero.nl
Tel: 085 – 864 0036
Mob: 06 148 624 69