“Online leeromgeving met 14 horeca trainingen van HorecaHero!”

LearnLinq is meerdere keren uitgeroepen tot meest gebruiksvriendelijke leeromgeving van Nederland. LearnLinq ondersteunt online trainingen van honderden leveranciers in Nederland. Maar je kan er ook klassikale trainingen, functioneringsgesprekken in organiseren of volledige introductie programma’s op maat mee maken voor nieuwe medewerkers. Daarnaast maakt LearnLinq het mogelijk om opleidingen te koppelen aan een medewerker aan de hand van zijn functie of afdeling waar hij of zijn werkt. Vervolgens ondersteunt de software de medewerker in het behalen van de verschillende onderdelen en stuurt het systeem stuur zelf reminders en notificaties naar de medewerker wanneer zij iets moeten doen.

De HorecaHero trainingen

Een academy start natuurlijk met de juiste trainingen. In het plus pakket kunnen je medewerkers standaard gebruik maken van de 15 online HorecaHero trainingen. De trainingen zijn ontwikkeld door onderwijskundigen en leermeesters uit het vak en zorgen ervoor dat je medewerkers binnen no-time over alle basiskennis beschikken. Door de testvragen en eindtoetsen weet je zeker dat de theorie ook echt is opgenomen en er een solide basiskennis is gelegd. De trainingen zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels en kunnen naar wens worden aangepast.

horeca wijn training
Horeca academy

Functioneren

Ook de voortgangs- en functioneringsgesprekken plan en beheer je in de leeromgeving. Zo wordt je automatisch door het systeem verwittigd dat een medewerker zijn trainingen heeft doorlopen en het weer tijd is voor een bijvoorbeeld een halfjaarlijks gesprek. Daarnaast is het mogelijk om checklists toe te voegen aan de afspraken zodat je alles overzichtelijk hebt op een plek.

Nieuwe medewerkers

Het inwerken van nieuwe medewerkers, dit vergt veel tijd en energie. Met een eigen leeromgeving gaat dit bijna vanzelf. Zo kan je nieuwe medewerkers voordat ze aan het werk gaan reeds een x aantal online trainingen laten volgen en kan je monitoren wat je ze daadwerkelijk leren! We creëren samen een introductieprogramma op maat bestaande uit bijvoorbeeld online trainingen, meeloopdagen en kennistesten. Je medewerkers gaan met zelfvertrouwen van start en jij hebt tijd om de praktijk goed bij te brengen!

horeca samenwerking Wesselstrainingen

Combineer online met offline leren!

Maarten Wessels is het vaste gezicht van HorecaHero. Hij is een zeer bekend spreker, adviseur en trainer in Horeca Nederland. Wil je zeker weten dat je medewerkers het hele jaar door volledig getraind op de werkvloer staan? Combineer dan de online trainingen van HorecaHero met onze Maarten. Hij zal aanwezig zijn bij de live-gang van de leeromgeving en is periodiek in te zetten voor gerichte trainingen op de werkvloer afgestemd op de resultaten van de medewerkers in de leeromgeving. En dit alles in één All you can Learn pakket!

Waarom HorecaHero voor uw bedrijf?

  • Inwerken van nieuwe medewerkers is nog nooit zo makkelijk geweest!
  • Enige in Nederland met 15 online trainingen die u zelf kunt aanpassen!
  • Bespaart veel tijd en geld met het organiseren van trainingen!
  • Goed opgeleid personeel zorgt voor tevreden gasten en extra verkopen!
  • Krijg inzicht in de kennis van je medewerkers en train gerichter op de werkvloer!
  • Niet alleen enorm leerzaam, maar ook leuk om aan te bieden aan je medewerkers!

Eigen introductietraining

Het maken van een introductie training voor nieuwe medewerkers over uw eigen horecaonderneming. Deze kunt u inzetten als eerste selectie bij sollicitatie-rondes, maar ook om te meten wat de huidige kennis van uw medewerkers is.

v.a. €500,00

Toets van je eigen menu kaart

Het ontwikkelen van een digitale toets over de menukaart en of drankenkaart zodat je zeker weet dat iedereen de kaart goed kent.

v.a. €500,00

Zelf online trainingen ontwikkelen?

Wij leveren de software en een dagdeel training. Daarna kan je volledig zelfstandig de mooiste E-learning modules zelf maken.

v.a. €850,00

*Bij alle trainingen heeft u per medewerker inzicht in de behaalde scores.

Een oplossing voor elk budget!

Vraag naar de mogelijkheden:

Je naam

Interesse in maatwerk betreffende:

Geef hier kort aan wat je wensen zijn:

We weten dat je geen robot bent, toch?

Jochem Verheul

Sales & Marketing
Mail: jochem@horecahero.nl
Tel: 085 – 864 0036
Mob: 06 148 624 69