Wesselstrainingen

Samen met Maarten Wessels brengen wij de online trainingen van HorecaHero naar de praktijk! Maarten is een zeer bekend en getalenteerd spreker, trainer én adviseur in horeca Nederland.

Website: www.wesselstrainingen.nl

LearnLinq

Worstel je dagelijks met je cursusadministratie? Is het lastig om te voldoen aan allerlei opleidings- en certificeringseisen? E-learning te ingewikkeld? Met LearnLinq is dit verleden tijd. Gebruik LearnLinq om je Cursusadministratie, Compliance Management en E-learning eenvoudig te organiseren. De frisse, moderne uitstraling en eenvoud in het gebruik maakt LearnLinq een LMS waar je blij van wordt!

Website: www.learnlinq.com

Vascobelo

Vascobelo is een premium koffie brander uit België die in rap tempo marktaandeel aan het winnen is in Nederland. Samen met Vascobelo ontwikkelen wij onze barista trainingen.

Website: https://www.vascobelo.be/

Hotelprofessionals

Hotelprofessionals is de vacature site voor alle hotel vacatures in Nederland. Wil je graag in een hotel werken als kok, receptioniste, hostess of in de bediening? Zoek dan via Hotelprofessionals naar leukste vacatures in de hotellerie.

Website: www.hotelprofessionals.nl

hotel trainingen

Wijntraining Online

In het HorecaHero abonnement zijn al een tweetal wijntrainingen inbegrepen. Maar mocht je graag verder willen leren en op zoek zijn naar WTOL gecertificeerde wijntrainingen? Dan verwijzen wij je graag door naar onze partner Wijntraining Online.

Website: www.winetraining-online.com

wijn training

Training voor de Horeca

Wij verzorgen trainingen, coaching en advies voor werknemers, managers en ondernemers. Onze diensten zijn er voor iedereen die in de horeca werkt, wil gaan werken, onderneemt of wil gaan ondernemen. Het maakt niet uit wat voor werkzaamheden je verricht, wij zorgen er voor dat je een hoger niveau bereikt en leert om in de toekomst op eigen kracht nog hoger te komen.

Website: www.trainingvoordehoreca.nl

online training partner horecahero