Wesselstrainingen

Samen met Maarten Wessels brengen wij de online trainingen van HorecaHero naar de praktijk! Maarten is een zeer bekend en getalenteerd spreker, trainer én adviseur in horeca Nederland.

Website: www.wesselstrainingen.nl

LearnLinq

Worstel je dagelijks met je cursusadministratie? Is het lastig om te voldoen aan allerlei opleidings- en certificeringseisen? E-learning te ingewikkeld? Met LearnLinq is dit verleden tijd. Gebruik LearnLinq om je Cursusadministratie, Compliance Management en E-learning eenvoudig te organiseren. De frisse, moderne uitstraling en eenvoud in het gebruik maakt LearnLinq een LMS waar je blij van wordt!

Website: www.learnlinq.com

Nostradamus

Nostradamus ontwikkelt software voor o.a. personeelsplanning en urenregistratie waarbij de gebruiker altijd centraal staat. Wij zijn volledig transparant in alles wat we doen en zijn graag interactief met onze klanten. Ons credo is: delen = vermenigvuldigen. Wij doen ons werk met passie en laten ons inspireren door onze gebruikers. We blijven innoveren en werken volledig onafhankelijk van toeleveranciers of andere belanghebbenden.

Website: www.nostradamus.nu

Nostradamus en HorecaHero

Vascobelo

Vascobelo is een premium koffie brander uit België die in rap tempo marktaandeel aan het winnen is in Nederland. Samen met Vascobelo ontwikkelen wij onze barista trainingen.

Website: www.vascobelo.be

Hotelprofessionals

Hotelprofessionals is de vacature site voor alle hotel vacatures in Nederland. Wil je graag in een hotel werken als kok, receptioniste, hostess of in de bediening? Zoek dan via Hotelprofessionals naar leukste vacatures in de hotellerie.

Website: www.hotelprofessionals.nl

hotel trainingen

Wijntraining Online

In het HorecaHero abonnement zijn al een tweetal wijntrainingen inbegrepen. Maar mocht je graag verder willen leren en op zoek zijn naar WTOL gecertificeerde wijntrainingen? Dan verwijzen wij je graag door naar onze partner Wijntraining Online.

Website: www.winetraining-online.com

wijn training

Klaassen B.V. Horecamakelaardij

Als horecaondernemer weet u waar u goed in bent. Uw kennis, ervaring en ondernemerskwaliteiten vormen de basis voor uw zaak en uw succes. Verkoop van uw bedrijf is iets waar u niet vaak mee te maken zult hebben. Daarom is het verstandig dit proces uit te besteden aan professionals, die voor u klaar staan met hun kennis en ervaring.

Website: www.klaassenbv.nl

Training voor de Horeca

Wij verzorgen trainingen, coaching en advies voor werknemers, managers en ondernemers. Onze diensten zijn er voor iedereen die in de horeca werkt, wil gaan werken, onderneemt of wil gaan ondernemen. Het maakt niet uit wat voor werkzaamheden je verricht, wij zorgen er voor dat je een hoger niveau bereikt en leert om in de toekomst op eigen kracht nog hoger te komen.

Website: www.trainingvoordehoreca.nl

online training partner horecahero

Bonico Horeca Consultancy

Als ervaren manager met ruime kennis van de horeca én ervaring in diverse organisaties, heb ik geleerd om scherp te zijn op details. Ik kijk dan ook in hoofdlijnen naar de gastvrijheid in uw organisatie. Wanneer ik bij u langs kom, geef ik u de kans om mijn visie op gastvrijheid binnen uw organisatie over te brengen!