“5 – 15% meer omzet met beter geschoold personeel”

Stel je eens voor dat je medewerkers voortaan één gebakje per dag extra verkopen, omdat ze slimmer weten te communiceren met je gasten. Dat is € 4 extra per dag, € 28 per week, € 112 per maand en dus €1.344 extra per jaar per medewerker!

Het beste leerplatform voor de Hospitality

HorecaHero levert complete leeromgevingen die standaard gevuld zijn met meer dan 25 online trainingen. Ons doel? Met HorecaHero kan elk bedrijf voortaan over een betaalbare Academy beschikken. Een academy die zowel online trainingen ondersteund maar ook praktijktraining, checklists en functioneringsgesprekken. Wat maak HorecaHero uniek? Naast dat wij de enige in Nederland zijn met meer dan 25 online hospitality trainingen ligt onze grootste kracht in de gebruiksvriendelijkheid van onze software. Wij maken van iedere medewerker een HorecaHero!

De kracht van online leren

Online leren is in vele branches al niet meer weg te denken als leermethode, het bied namelijk een aantal belangrijke voordelen ten opzichten van klassikale horecatrainingen. De trainingen zijn 24 uur 7 dagen in de week beschikbaar op elk device. De trainingen zijn meetbaar en geven inzicht in de kennis van de medewerker. De trainingen zijn onbeperkt te volgen en hier hoef jij als bedrijfsleider niks voor te doen!

Compleet leerplatform voor al je leerdoelstellingen

De leeromgeving van HorecaHero ondersteunt jouw organisatie in alles wat met trainingen en opleidingen te maken heeft. Zo kan je volledige inwerkprogramma’s samenstellen, beoordelingsgesprekken vastleggen en de volledige administratie bijhouden vanuit één centrale leeromgeving. Zowel de leeromgeving als de training zijn volledig aan te passen naar eigen wens.

Beschik je al over een leerplatform? De online trainingen van HorecaHero draaien ook in andere leer management systemen. 

Het complete leerplatform
Geen Leverancier maar een partner in digitaal leren

Geen leverancier maar een partner in digitaal leren …

Naast het leveren van software geven wij advies op het gebied van online leren en ontwikkelen wij trainingen op maat voor onze klanten. Bij HorecaHero houden we van korte lijnen, snel schakelen en werken we graag een avond door met een goed stuk pizza om het beste resultaat te behalen.

Waarom HorecaHero voor uw bedrijf?

  • Een gebruiksvriendelijk leerplatform voor al je leerdoelstellingen
  • Zowel de trainingen als de leeromgeving zijn eenvoudig aan te passen
  • Maak zelf eenvoudig nieuwe trainingen met onze auteurstool
  • Niet alleen enorm leerzaam, maar ook leuk om aan te bieden aan je medewerkers!
Zowel de trainingen als de leeromgeving zijn eenvoudig aan te passen