Meer dan 10.000 medewerkers werken al met HorecaHero

horeca trainingen personeel

“5 – 15% meer omzet met beter geschoold personeel”

Stel je eens voor dat je medewerkers voortaan één gebakje per dag extra verkopen, omdat ze slimmer weten te communiceren met je gasten. Dat is € 4 extra per dag, € 28 per week, € 112 per maand en dus €1.344 extra per jaar per medewerker!

Digitale leeroplossingen voor bedrijven in de gastvrijheidsbranche

HorecaHero levert complete leeromgevingen die standaard gevuld zijn met meer dan 18 online trainingen. Ons doel? Met HorecaHero kan elk bedrijf voortaan over een betaalbare Academy beschikken. Een academy die zowel online trainingen ondersteund maar ook praktijktraining, checklists en functioneringsgesprekken. Wat maak HorecaHero uniek? Naast dat wij de enige in Nederland zijn met meer dan 18 online hospitality trainingen ligt onze grootste kracht in de gebruiksvriendelijkheid van onze software. Wij maken van iedere medewerker een HorecaHero!

De kracht van online leren

Online leren is in vele branches al niet meer weg te denken als leermethode, het bied namelijk een aantal belangrijke voordelen ten opzichten van klassikale horecatrainingen. De trainingen zijn 24 uur 7 dagen in de week beschikbaar op elk device. De trainingen zijn meetbaar en geven inzicht in de kennis van de medewerker. De trainingen zijn onbeperkt te volgen en hier hoef jij als bedrijfsleider niks voor te doen!

Meer dan online leren

De leeromgeving van HorecaHero ondersteunt jouw organisatie in alles wat met trainingen en opleidingen te maken heeft. Zo kan je volledige inwerkprogramma’s samenstellen, beoordelingsgesprekken vastleggen en de volledige administratie bijhouden vanuit één centrale omgeving.

Horeca Academy
horecatraining communiceren

Geen leverancier maar een partner in digitaal leren..

Naast het leveren van software geven wij advies op het gebied van online leren en ontwikkelen wij trainingen op maat voor onze klanten. Bij HorecaHero houden we van korte lijnen, snel schakelen en werken we graag een avond door met een goed stuk pizza om het beste resultaat te behalen.

Waarom HorecaHero voor uw bedrijf?

  • HorecaHero bespaart je tijd en geld!
  • Goed opgeleid personeel zorgt voor tevreden gasten en extra verkopen!
  • Maak trainen en opleiden inzichtelijk voor iedereen!
  • Niet alleen enorm leerzaam, maar ook leuk om aan te bieden aan je medewerkers!