“5 – 15% meer omzet met beter geschoold personeel”

Stel je eens voor dat je medewerkers voortaan één gebakje per dag extra verkopen, omdat ze slimmer weten te communiceren met je gasten. Dat is € 4 extra per dag, € 28 per week, € 112 per maand en dus €1.344 extra per jaar per medewerker!

Wij verzorgen de theorie, jij de praktijk!

Met HorecaHero willen we het voor iedere horecaondernemer mogelijk maken om op een betaalbare wijze te investeren in hun bedienend personeel om zo de nodige kennis en vaardigheden mee te geven van het vak horeca. De online horecatrainingen van HorecaHero zijn er voor de ondernemers, zorgen voor beter geschoolde medewerkers en dat zorgt weer voor tevreden gasten!

Inzicht in de kennis van jouw medewerkers!

Meten is weten, een term die we terecht vaak tegenkomen. Met de online horeca trainingen van HorecaHero krijg je voor het eerst echt inzicht in de kennis van je medewerkers, zodat jij ze vervolgens gerichter verder kunt trainen op de werkvloer. Ideaal bijvoorbeeld voor het trainen van “nieuwe”medewerkers.

inzicht kennis horecapersoneel

Testvragen & eindtoetsen!

Alle trainingen van HorecaHero beschikken over testvragen én eindtoetsen. Op deze manier weet je zeker dat de theorie ook echt is opgenomen en er een solide basiskennis is gelegd.

Hét HorecaHero certificaat

Leren doe je niet voor niets! Slagen de medewerkers voor alle onderdelen van HorecaHero dan ontvangen ze hét officiële HorecaHero certificaat. Een HorecaHero certificaat wordt per licentie één keer uitgegeven.

HorecaHero whitelabel oplossing

  • Training aanvullen met leerstof gericht op jouw onderneming
  • Een interactieve toets over je eigen menukaart
  • Leeromgeving aanpassen met huisstijl van de onderneming

Bekijk hier de mogelijkheden!

Waarom HorecaHero voor uw bedrijf?

  • Bespaart veel tijd en geld met het organiseren van trainingen!
  • Goed opgeleid personeel zorgt voor tevreden gasten en extra verkopen!
  • Krijg inzicht in de kennis van je medewerkers en train gerichter op de werkvloer!
  • Niet alleen enorm leerzaam, maar ook leuk om aan te bieden aan je medewerkers!